Piramide si dispozitive orgonice

Blog thumbnail

Ce sunt Piramidele si Dispozitivele Orgonice si la ce folosesc?

Blog thumbnail
Sute de oameni de stiinta din lumea intreaga au recunoscut prezenta energiei orgonice, chiar daca i-au formulat alte denumiri- energia vitala, chi, prana, magnetism. Numele consacrat de “energie orgonica” a fost inventat de psihologul Wilhelm Reich, unul din discipolii marelui Freud, care i-a oferit si definitia de “forta creativa din natura”. Orgonul este o energie naturala, care purifica si vindeca viata in toate aspectele ei. Cercetarile de-a lungul timpului au aratat ca dispozitivele orgonice imbunatatesc starea de sanatate, induc relaxarea si senzatia de liniste si bunadispozitie. Piramida orgonica ajuta corpul sa se ajute singur. Exact asa!  Piramidele orgonice Alphagon au urmatoarele beneficii:
  • Curata energia negativa
 1. Promoveaza cresterea spirituala si faciliteaza meditatia profunda
 2. Te ajuta sa obtii unui somn mai bun
 3. Purifica atmosfera
 4. Imbunatatesc starea de bine, atat fizic cat si emotional si inca multe altele!
Acumularea de energie negativa in corp duce la stres, dificultati de concentrare, lipsa de claritate, stare de tensiune, lipsa de echilibru si in final, la boli. Piramida orgonica, prin proprietatile ei miraculoase, neutralizeaza aceste energii negative din campul nostru energetic si din spatiul in care este plasata ajutandu-ne sa obtinem o stare de claritate, de calm, de echilibru si de relaxare.  Ce inseamna asta? Inseamna o stare de dispozitie mai buna, inseamna bucuria de a fi impreuna cu cei dragi si detasarea de gandurile si grijile cotidiene, inseamna gasirea rapida a unor solutii eficiente pentru problemele cu care ne confruntam, inseamna un somn mai bun si o stare de vitalitate care sa atraga laude. Inseamna relatii mai de calitate. Intr-un cuvant: TOT CE MERITI!  Dar cum este posibil acest lucru? Dr. Wilhelm Reich, prin experimentele facute la Institutul Orgonului incepute inca din anul 1942, a descoperit ca daca punem straturi de metal si materie organica, acestea ar actiona precum un magnet pentru energia orgonica. In timp, alti cercetatori au concluzionat ca si alte elemente precum cuprul sau cristalele naturale acumuleaza de asemenea energia orgonica pe care o directioneaza in spatiul din afara. Cu alte cuvinte, alaturarea acestor elemente creeaza un dispozitiv capabil sa absoarba energiile negative si sa le neutralizeze dar si sa atraga energia orgonica benefica pe care mai apoi o transmite in spatiul in care se afla. Nu-i asa ca este incredibil?    Cum poti folosi aceste dispozitive?
 • poti pune dispozitivul orgonic in dormitor, pe o noptiera langa pat sau in apropierea acestuia pentru a avea un somn mai bun
 • poti folosi piramida orgonica in practica de meditatie, pentru o experienta mai profunda
 • poti pune dispozitivul orgonic in vecinatatea obiectelor electronice si electrocasnice, emitatoare de radiatii electromagnetice
 • poti purta un dispozitiv orgonic de buzunar sau un dispozitiv orgonic pandantiv pe unde mergi, astfel ca nu doar pe tine te vei ajuta ci vei curata si spatiul in care mergi, aducand o raza de lumina cu tine.
De ce sa aleg o piramida orgonica Alphagon?
 • sunt alcatuite din materiale de cea mai buna calitate
 • garantam folosirea cristalelor naturale 100%
 • nu isi modifica aspectul in timp, nu ingalbenesc si nu se estompeaza culorile
 • rasina folosita este una inofensiva, care este folosita si la crearea veselei in care se pot consuma alimente
 • grija mare la detalii si la aspectul estetic final al piramidei- rezulta un obiect deosebit, unic
 • se pot realiza la comanda sau pot fi piese unicat
 • cristalele sunt curatate in prealabil si incarcate energetic pentru scopul dorit
 • se pot realiza diverse dimensiuni, in functie de preferinte
 • garantam crearea unui dispozitiv orgonic cu simt de responsabilitate care contine toate elementele promise
 • avem experienta in crearea de dispozitive orgonice deosebite si multi clienti multumiti care ne recomanda.
Va asteptam cu drag!

Contact

PIRAMIDE SI DISPOZITIVE ORGONICE

Ne gasiti pe:

Your Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Free shipping on all orders over $75